Kittenbeleid

Als u interesse hebt in een kitten is het handig om het volgende te weten:

Wanneer er kittens worden geboren blijven ze de eerste vier weken met moeder apart op een kamer. Daar kunnen ze rustig wennen aan de wereld en kan moeder zich volledig richten op haar kittens.  In deze vier weken is het mogelijk om (op basis van de foto’s) een optie op een kitten te nemen. Dit kan kosteloos. Mocht er al een optie op het kitten zijn krijgt u de tweede optie.

Wanneer u interesse hebt in een kitten hoor ik graag meer over uzelf en uw woonomstandigheden. De kittens worden niet geplaatst waar niet al een kat is.

Vanaf ongeveer vier weken mogen de kittens naar beneden waar ze verder kunnen wennen aan de wereld en alle huiselijke geluiden. De kittens groeien op in een groep van 4 volwassen katten en met een grote Zwitserse herder (Senna). Ze worden ook regelmatig door kinderen geknuffeld.

Wanneer de kittens vier weken zijn kunnen ze ook bezocht worden.
Bij de foto’s op de site kunt u zien of een kitten nog beschikbaar is.

Beschikbaar –> Ik zoek nog een nieuw thuis
Optie –> Iemand heeft interesse en komt binnenkort bij mij kijken
Evaluatie –>Misschien blijf ik hier wonen
Ik ga wonen bij… –> Ik heb een nieuw thuis gevonden

Wanneer u de kittens hebt bezocht, hebt u 4 dagen de tijd om een keuze te maken.
Als u definitief besloten hebt een kitten te willen, betaald u een voorschot van €200,-. Deze mag overgemaakt worden. Dit bedrag wordt op de totale prijs in mindering gebracht.
Advies is om niet te beslissen als u hier nog bent, maar er minimaal 1 nachtje over na te denken.

Mocht u om wat voor reden dan ook, toch afzien van het kitten krijgt u, als u voor de 9de week afzegt €100,- terug. Zegt u vanaf de 9de week af, krijgt u uw voorschot niet terug.

Wanneer u een kitten gereserveerd hebt mag u in overleg altijd komen kijken. Ik zal regelmatig foto’s maken en u op de hoogte houden van hoe het met uw kitten gaat.

Wanneer de kittens 9 weken oud zijn krijgen ze hun eerste enting en de chip. Bij 12 weken krijgen ze hun tweede enting. Afhankelijk van hoe het met kitten gaat, mag het in overleg vanaf 13 weken verhuizen. Ik kom het kitten bij u thuis brengen.
Ze zijn dan 2x geënt, regelmatig ontwormt, gechipt en hebben een stamboom.

Prijs van een kitten is €750,-. Kittens worden met contract verkocht.
Hierin staat wat u ook na verhuizing van mij mag verwachten en wat ik van u mag verwachten.

Ieder kitten is hier altijd weer welkom mochten de omstandigheden daarom vragen.

 

Design en ontwikkeling door: Gertjan Janssen